19. mai 2019

Minu tantsupidu

Käisime 2017. aasta suvel Tallinnas tantsupeol, kus kõigepealt mitu päeva harjutasime oma etteasteid.

Proovid toimusid Kuristiku Gümnaasiumi staadionil ning tantsupidu toimus Kalevi staadionil. Iga päev peale proove saime minna poodidesse ja linnaga tutvuma. Ööbisime Tallinna reaalkoolis, mis on suur maja ja kus kõigile pidulistele Võrumaalt jagus ruumi ning head seltskonda. Õhtuti saime mängida kooli staadionil palli ja teisi mänge.

Mulle meeldis tantsupeol, kuna sain esineda suurel üritusel paljude pealtvaatajate ees. Ilm oli seal peaaegu kogu aeg kuum, ilus ja kuiv, välja arvatud esimesel peopäeval, kui sadas vihma ning saime läbimärjaks ja meie riided samuti. Loomulikult tuli neid ööbimiskohas kuivatada, mis oli jube, kuid tuju sellepärast ei langenud.

Tantsupeolt sain endale ka uusi sõpru ja kohtasin tuttavaid Võrumaalt. Viimane päev oli kõige ägedam, kuna siis ketras  hommikust saadik peas selline mõte, et kui selle päeva ka vastu pean, siis saan koju.

Algul tundus see tantsupidu küll väga igav, sest lõputu harjutamine tüütas, aga mida lõpupoole, seda ägedamaks kõik muutus. Minule meeldis seal ja läheksin veelgi.

Rainar, 7. kl