21. veebr 2013

Talv


Talvest kirjutasid ja joonistasid 3.-4. kl õpilased


Talvel on linnud lõunamaal. Mõned linnud jäävad ka siia.  Näiteks varesed, leevikesed ja rasvatihased.  Need linnud on ju meie maa tiivulised. Talvel saab  näha ka  sootihaseid ning  teisi lahedaid  linde. Nad on nii armsad. Me juba ootame koos lindudega  kevadet ka.

Stella ja Marika


Talv on tore aastaaeg. Talvel saab kelgutada, suusatada ja lumesõda mängida. See on tore. Lastele meeldib eriti lumesõda ja kelgutamine. Sest seda saab teha ainult talvel. Talvel saab lumememme teha. Ja saab suusatada ka  ning lumesõda  pidada. Ka uisutada saab. Saab ka niisama hullata. Talv on väga  lahe.

Kristo


Täna on ilus talvine ilm. On külm ja  isegi tihased ei tule sööma. Varblased  ja leevikesed tulevad küll.  Ei tea kas varesed söövad ka? Äkki nad söövad teisi linde? See talv on kõige lahedam  aeg.

Anne-Mai 

Talvel on ilusad lumehelbed. Talv on kena aastaaeg. Kuna järve peal on jää, siis   saab uisutada. Jää on hästi libe ja sa võid õhemas kohas sisse ka kukkuda.  Ainult siis, kui hästi palju lund sajab, ei saa uisutada. Siis võid  kukkuda väga halvasti. Talvel ei saa jalgrattaga sõita.  Talv on ikkagi ilus lumine aeg.

Alice ja Karin